• 1398/08/03 - 13:36
  • /ZrYj

مراسم اختتامیه کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب در دانشگاه برگزار شد

مراسم اختتامیه کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب جمعه 3/8/98 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر اسماعیل فخاریان دبیر علمی کنگره ضمن تشکر از حضور فعال شرکت کنندگان در این کنگره گفت: برای تمامی شما عزیزان آرزوی موفقیت روز افزاون دارم.

دکتر فخاریان در ادامه سخنان خود افزود: این کنگره سه روزه با موفقیت در تبادل تجارب و بار علمی فراوانی که در بر داشت به پایان رسید و علاوه بر جایگاه علمی، پیام دوستی و همدلی برای دانشگاه های ایران و سایر کشورها دارد.

وی، این کنگره را زمینه ساز پیوند بین جراحان مغز و اعصاب برشمرد و اظهار امیدواری کرد: این روند در کنگره های آتی نیز مورد توجه قرار گیرد.

یادآور می شود این کنگره با حضور مهمانانی از کشورهای ترکیه، آلمان، ایتالیا و امریکا از اول تا سوم آبان ماه ادامه داشت.