• 1397/03/31 - 11:35
  • /Zh2j

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 30/3/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد...

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه  روز چهارشنبه مورخ 30/3/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه در این مراسم، با اشاره به تعهد و حسن انجام کار و فعالیت های دکتر مرتضی سلیمیان از خدمات ایشان تقدیر و برای دکتر سید امیر حسن متینی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.

دکتر محمد حاجی جعفری اظهار امیدواری کرد: در راستای ارتقاء کیفیت خدمات و حل مشکلات آزمایشگاه ها و خدمت رسانی به بیماران، تعامل بیشتری بین مسئولین فنی، مجموعه امور آزمایشگاه‌ها و کارشناسان آزمایشگاه‌ها صورت پذیرد.

دکتر مرتضی سلیمیان نیز در ادامه، گزارشی از عملکرد اداره امور آزمایشگاه‌ها در دوران تصدی خود بیان کرد.

دکتر سید امیر حسن متینی نیز در این نشست، برنامه‌های آینده امور آزمایشگاه‌ها را برمبنای ممیزی و آموزش و دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع ارائه نمود.

شایان‌ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه به‌رسم یادبود از دکتر مرتضی سلیمیان تجلیل به عمل آمد.