• 1397/11/12 - 14:49
  • /ZuPj

مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر افتتاح شد

مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر با حضور سرپرست وازرت بهداشت، افتتاح شد...

مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر با حضور سرپرست وازرت بهداشت، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برای ساخت و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت سفیدشهر 19میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده است که 15 میلیارد ریال از این مبلغ توسط خیر سلامت کریمشاهی به یاد پدر گرامی شان زنده یاد حاج عباس علی کریمشاهی بیدگلی پرداخت شده است.

دکتر سید علیرضا مروجی، به 1116 متر مربع زیربنای این مرکز اشاره کرد و گفت: این مرکز با هدف تامین و ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی و بهداشتی مردم این منطقه ساخته و تجهیز شد.

وی، ضمن تقدیر از زحمات خیرین در حوزه بهداشت و درمان به ویژه خانواده این خیر گرامی، ادامه داد: اقدامات نیکوکارانه و خیر در حوزه سلامت این منطقه باید طبق اولویت ها و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی و طی مشورت با مجمع خیرین سلامت کاشان صورت گیرد.

دکتر مروجی، ارائه خدمات پزشکی، دندان پزشکی، مامایی، پرستاری، مراقبین سلامت زن و مرد، مشاوره سلامت روان و تغذیه، واکسیناسیون و واحد سلامت محیط و کار را از بخش های این مرکز عنوان کرد.