• 1399/09/30 - 08:57
  • /ZnZP

مسابقه‌ی ‏‏"حل جدول ورزشی" برگزار می شود

به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار و شب یلدا، مسابقه‌ی ‏‏"حل جدول ورزشی" ویژه‌ دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان به همت اداره تربیت‌بدنی برگزار می شود...

به گزارش وب دا، از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دعوت می­ شود در مسابقه‌ی حل ‏جدول ورزشی شرکت کنند و برای حمایت از ‏کادر درمان، قطع زنجیره‌ی کرونا و افزایش نشاط در خانه بمانیم و یلدا را متفاوت جشن بگیریم.  ‏

علاقمندان بایستی پاسخ سوالات را به همراه رمز جدول تا تاریخ ۲ دی ماه ‏به شماره واتساپ خانم توحیدی 09133647316 ارسال کنند.

لازم به ذکر است: به 3 نفر از  افرادی که پاسخ درست را ارسال کنند به قید قرعه از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه جوایزی اهدا خواهد شد.

• کد خبر : 120235