• 1396/06/27 - 12:51
  • /Ztqj

معاون آموزشی دانشگاه، از موفقیت دانشجوی دانشگاه در نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر همایون نادریان، به شرکت 8 نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه در مرحله نهایی اشاره کرد و افزود: علیرضا رضایی در حیطه آموزش پزشکی موفق به کسب مدال برنز این المپیاد شد.

به گفته وی، شهریار شیرخدا  رتبه چهارم مرحله انفرادی حیطه تفکر علمی در علوم پایه و حسن توکلی طامه رتبه چهارم حیطه فلسفه پزشکی را در این المپیاد به دست آوردند.

دکتر نادریان تصریح کرد: در نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور،441 نفر از برگزیدگان مرحله انفرادی از سراسر کشور در 5 حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، فلسفه پزشکی، مدیریت نظام سلامت و تفکر علمی در علوم پایه به رقابت پرداختند.

معاونت آموزشی دانشگاه، این موفقیت ارزنده را به کلیه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه تبریک گفت.

گفتنی است، نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور از تاریخ 17 لغایت 23 شهرور ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.