• 1397/04/02 - 08:25
  • /Zi2j

نتایج بخش شفاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه اعلام شد

اسامی نفرات برتر مرحله دانشگاهی بخش آوائی جشنواره قرآن و عترت در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اعلام شد...

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اعلام  این خبر گفت: مسابقات بخش شفاهی بیست و سومین  جشنواره قرآن و عترت در رشته های حفظ (یک، سه،‌ ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ جزء و حفظ کل )، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ سوره واقعه در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

دکتر گیلاسی، با اشاره به برگزاری این آزمون در هشتم خردادماه سال جاری در رشته های مذکور افزود: مجموعا ۱۲۸ نفر در این بخش ثبت نام کردند که از این تعداد ۸۶ خانم و ۴۲ مرد در رشته های مختلف آوائی به رقابت پرداختند.

وی تصریح کرد: داوری مسابقات بخش آوایی را اساتیدی از موسسه جامعة القرآن شهرستان برعهده داشتند.

دکتر گیلاسی تصریح کرد: سهمیه هر دانشگاه جهت راه‌یافتگان به مرحله کشوری از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است مرحله نهایی بیست و سومین  جشنواره قرآن و عترت در مهرماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود.

برای مشاهده اسامی و نتایج شرکت کنندگان کلیک نمایید.