• 1396/06/21 - 13:53
  • /Zeqj

نخستین جلسه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه برگزار شد

نخستین جلسه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست و جمعی از مدیران دانشکده پزشکی و اعضای هیات علمی این گروه در دانشکده پزشکی روز یکشنبه مورخ 19/6/96 برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر علی صابر مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه در این جلسه، به بیان وظایفی از گروه اخلاق پزشکی، شورای اخلاق دانشگاه و کارگروه اخلاق حرفه ای پرداخت و خواستار تعامل بیشتر همکاران و اعضای هیات علمی با گروه اخلاق پزشکی دانشگاه گردید.

گفتنی است در ادامه اعضای گروه اخلاق پزشکی در مورد برنامه درسی این گروه (کوریکولوم) به بحث و تبادل نظر پرداختند.