• 1398/01/05 - 12:46
  • /ZnRj

نشست بازرس دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت با رییس و معاونین دانشگاه

نشست بازرس دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رییس و معاونین دانشگاه روز دوشنبه مورخ 5/1/98 برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه، دکتر آذردخت یوسفی رئیس گروه دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با رییس دانشگاه و معاونین بهداشت، درمان و غذا و دارو، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، دبیر ستاد نوروزی و رییس اداره بازرسی، پاسخگویی و ارزیابی عملکرد دانشگاه گزارشی از بازرسی انجام شده از واحدهای دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ارائه کرد.

این جلسه به منظور بررسی مشکلات دانشگاه در عرصه های مختلف تشکیل شد و رئیس، معاونین دانشگاه و دبیر ستادنوروزی ضمن بیان دیدگاه های خود، گزارش هایی را ارائه کردند.

در ادامه بازرس قطب هفت کشوری از واحدهای مختلف دانشگاه به ویژه بخش های فعال نوروزی بازدید کرد.