• 1398/11/16 - 15:20
  • /ZRHj

نشست رئیس دانشگاه با مدیرعامل شرکت داروسازی باریج اسانس

در راستای حمایت از طرح هرخانه یک پایگاه سلامت رئیس، معاون غذا و دارو، معاون فنی معاونت بهداشتی و مسئول روابط عمومی دانشگاه با مدیرعامل شرکت داروسازی باریج اسانس و هیات همراه دیدار کردند...

به گزارش وب دا، در این نشست مشترک پیرامون راه اندازی دانشکده داروسازی و ساختمان سلامتکده بحث و بررسی شد.

همچنین در ادامه، مدیر عامل شرکت داروسازی باریج اسانس آمادگی خود را در جهت حمایت همه جانبه در طرح هرخانه یک پایگاه سلامت اعلام کرد.

لازم به ذکر است: طرح "هرخانه، یک پایگاه سلامت"به صورت پایلوت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان همزمان با سمنان و قزوین در حال اجرا می باشد.

• کد خبر : 119179