• 1399/06/01 - 13:36
  • /Zoaj

نشست شورای سیاستگذاری برگزار شد

نشست شورای سیاستگذاری با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، دبیر شورای سیاستگذاری بسته های طرح تحول و کلیه مسئولین بسته های تحول آموزش در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه روز شنبه مورخ 1/6/99 برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر مروجی رئیس دانشگاه در این جلسه، ضمن تقدیر از فعالیت های به عمل آمده، از کلیه مسئولین بسته ها درخواست کرد تا برنامه عملیاتی خود را تا پایان سالجاری تهیه و در جلسات شورای سیاستگذاری ارائه و گزارش و پیشرفت آن را به طور مستمر در جلسات آتی ارائه نمایند.

دکتر تقوی معاون آموزشی دانشگاه نیز، بر لزوم توجه به بسته های مرجعیت علمی و آموزش پاسخگو به عنوان شاخص های فعالیت معاونت آموزشی دانشگاه تاکید کرد.

لازم به ذکر است: در این جلسه  هر یک از مسئولین بسته ها گزارش تفصیلی اقدامات انجام یافته هر بسته تا کنون را ارائه کردند.

• کد خبر : 119780