• 1399/06/26 - 18:48
  • /Z3cj

نشست مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با مدیر و کارشناسان فرهنگی دانشگاه برگزار شد

نشست مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش با مدیر و کارشناسان فرهنگی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 26/6/99 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد...

نشست مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش با مدیر و کارشناسان فرهنگی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 26/6/99 در سالن طبیب دانشکده  پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در این جلسه، ضمن استقبال از پیشنهادات کارشناسان فرهنگی و قرآن و عترت، مشکلات مطروحه را قابل پیگیری دانست و قول مساعد جهت رفع مسائل را داد.

دکتر محمد حسین صالحی مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در این نشست، به معرفی کارشناسان حوزه فرهنگی و واحد قرآن و عترت پرداخت.

کارشناسان حوزه فرهنگی و واحد قرآن و عترت دانشگاه نیز در این جلسه، به بیان نظرات و پیشنهادات خود در موضوعات بازنگری آیین نامه های فرهنگی در خصوص کانون­ها، تشکل­ها و نشریات، لزوم ایجاد واحد پژوهش­ در حوزه فرهنگی، توجه به کیفی سازی پایش برنامه عملیاتی، برگزاری کارگاه ها و دوره های فرهنگی آموزشی برای مدیران و کارشناسان فرهنگی، مشکلات و ارائه راهکار برای جشنواره های فرهنگی سیمرغ و قرآن و عترت و لزوم توجه ویژه و اختصاص اعتبار جهت ایجاد فضای فیزیکی برای کانون ها و تشکل ها و واحد فرهنگی (خانه فرهنگ) پرداختند.

• کد خبر : 119874