• 1398/09/03 - 08:22
  • /ZCEj

نشست معاون توسعه دانشگاه با خیرین سلامت شهرستان آران و بیدگل

در راستای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ثامن الحجج (ع)، نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر عامل انجمن خیرین و سرپرست و معاون درمان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با خیرین سلامت این شهرستان برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر علیرضا مفرح معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه، در سخنانی از مشارکت خیرین سلامت قدردانی کرد.

دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه نیز در این نشست گزارشی از پیشرفت ساختمان بیمارستان را ارائه کرد.

یادآور می شود: در ادامه نشست، خیرین سلامت نیز آمادگی خود را برای راه اندازی و تکمیل بیمارستان اعلام کردند.