• 1400/10/08 - 14:43
  • /ZhzP

نمایشگاه کتاب در دانشگاه برپا شد

نمایشگاه کتاب به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با همکاری ستاد اقامه نماز، کمیته صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در دانشکده پزشکی برپا کردند...

به گزارش وب دا، در این نمایشگاه کتاب های مناسب و مفیدی با موضوعات عقیدتی، آموزشی (نماز، حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر و..)، سیاسی و تاریخی ( تاریخ ایران، تاریخ تشیع و...)، رمان، فرهنگ لغت، دفاع مقدس و... برای علاقمندان موجود می باشد.

شایان ذکر است این نمایشگاه تا ۱۵ دی ماه جاری از ساعت ۹ الی ۱۴ در دانشکده پزشکی برپاست و علاقمندان به حوزه کتاب می توانند از نمایشگاه بازدید کنند.