• 1400/03/08 - 12:17
  • /ZjrP

همایش پیاده روی به مناسبت سالروز آزاد سازی فتح خرمشهر برگزار شد

به مناسبت آزاد سازی فتح خرمشهر و روز مقاومت ایثار و پیروزی، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه اقدام به برگزاری برنامه پیاده روی کارکنان در جاده سلامت دانشگاه کرد...

به گزارش وب دا، در این برنامه که با شور و نشاط صبحگاهی آغاز شد پس از پیاده روی جاده سلامت، در کنار یادمان شهدای گمنام دانشگاه مسابقات ورزشی شامل شوت بال، فریزبی و دارت اجرا شد.

عباسعلی مرشدی سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه با بیان اهمیت ورزش صبحگاهی از اجرای برنامه سه شنبه ورزشی در دانشگاه خبر داد و در پایان به نفرات برتر جوایز اهداء گردید.

شایان ذکر است این برنامه به همت رابطین ورزشی حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و با همکاری مدیریت فرهنگی و اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

• کد خبر : 120688