• 1391/06/09 - 11:07
  • /ZuQC

وزیر بهداشت از رئیس دانشگاه تقدیر کرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رئیس دانشگاه به خاطر اجرای صحیح سند اشتغال و کارآفرینی در سال 1390 تقدیر کرد...

به گزارش وب دا، دکتر وحید دستجردی در لوح سپاسی که به دانشگاه ارسال کرده است چنین مرقوم فرموده اند:

نظر به اجرای صحیح سند اشتغال و کارآفرینی در سال 1390 در آن دانشگاه که مرهون مدیریت مدبرانه حضرتعالی و تلاشهای خستگی ناپذیر مسئول و کارشناسان دفتر کارآفرینی تحت مدیریت جنابعالی می باشد، این لوح تقدیر و سپاس به مناسبت ارج نهادن به زحمات، تلاشها و مجاهدت های بی دریغتان تقدیم می شود. امید است با ادامه همین روش و استفاده از تجارب گذشته، در سال 1391 نیز در ردیف دانشگاههای برتر بارویکرد اشتغال و کارآفرینی قرار گیرید.

از خداوند متعال توفیقات روز افزون جنابعالی را خواستارم.

دکتر وحید دستجردی

وزیر