• 1399/01/18 - 13:17
  • /Z4Nj

پشتیبان و قدردان تلاش های پرستاران و ماماها باشیم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شعار سازمان جهانی بهداشت در سال 2020 با عنوان"پشتیبان و قدردان تلاش های پرستاران و ماماها باشیم" تعیین شده است.

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی افزود: مجمع جهانی بهداشت سال 2020 را به عنوان سال جهانی پرستار و ماما تعیین کرده است.

وی تصریح کرد: در این سال سازمان جهانی بهداشت در نظر دارد تا نقش حیاتی پرستاران و ماماها در تامین سلامت در سراسرجهان را برجسته کند.

وی، با بیان اینکه پرستارها و ماماها نقش حیاتی در تامین خدمات سلامت دارند، ادامه داد: آنان برای تامین سلامت مادران، کودکان، افراد سالمند و بطور کلی همه اقشار جامعه از جان خود مایه می گذارند.

دکتر رضا رزاقی، ایجاد موجی از قدردانی عمومی بابت خدمات پرستاران و ماماها و نقش آن ها در ارائه خدمات سلامت، ارتقاء جایگاه پرستاران و ماماها در بین نیروهای سلامت و سرعت بخشیدن به پشتیبانی ها و سرمایه گذاری ها درباره پرستاران و ماماها را از اهداف سازمان بهداشت جهانی عنوان کرد.

وی، در ادامه به نقش کلیدی پرستاران و ماماها اشاره کرد و اظهار داشت: در پاندمی کرونا ویروس کووید19 نقش برجسته این عزیزان کاملاٌ بر همگان روشن شد.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: برخی از این عزیزان از جانشان گذشتند تا سلامت را به مردم هدیه کنند که یادشان را گرامی می داریم وبه این شهیدان خدمت درود می فرستیم.

• کد خبر : 119419