- 1400/01/25 - 09:21
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZvpP
پلمپ واحدهای صنفی به علت تخلفات بهداشتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: 7 واحد صنفی به علت تخلفات بهداشتی توسط تیم کارشناسان بهداشت محیط این شبکه پلمپ شد...
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: 7 واحد صنفی به علت تخلفات بهداشتی توسط تیم کارشناسان بهداشت محیط این شبکه پلمپ شد.
به گزارش وب دا، علی اعتصام افزود: این واحدهای صنفی شامل نانوایی، مرکز اقامتی، آبمیوه فروشی، آشپزخانه و سوپرمارکت است که از آغاز اعمال محدودیتهای وضعیت نارنجی در این شهرستان (14فروردین) در پی گشتهای بازرسی به منظور نظارت بر رعایت اجرای مناسب دستورالعملهای بهداشتی مبارزه با شیوع کرونا پلمپ گردید.
وی، با تبیین به عملکرد بازرسی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل از اصناف در اسفند ۹۹ و فروردین امسال اظهار داشت: از مجموع 2428 بازرسی انجام شده، 727 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بوده که 1717 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف جمعآوری و 169 مورد هم تخلف بهداشتی ثبت و اقدامهای قانونی در این خصوص انجام شد.
اعتصام، با بیان اینکه از آغاز اعمال محدودیتهای وضعیت نارنجی در آران و بیدگل نزدیک به 260 بازدید از اصناف شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: کوچکترین چشمپوشی در برخورد با تخلفها وجود نخواهد داشت و کمترین برخورد با واحدهای متخلف، پلمب است که بر این پایه انتظار میرود واحدهای صنفی، صنایع و تشکلها نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی اقدام کنند تا برخلاف میل باطنی ناچار به جلوگیری از فعالیت آنها نشویم.
وی یادآور شد: نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی و صنعتی در راستای رعایت درست دستورالعملهای بهداشتی، فاصلهگذاری اجتماعی به ویژه استفاده از ماسک با افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا در سطح شهرستان تشدید شده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط در طول شبانه روز بازرسی از مراکز واماکن در سطح شهرستان وهمچنین گشت مشترک با حضور بازرسان اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت را در دستور کار قرار داده است.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)