• 1399/12/13 - 14:17
  • /Z1oP

پلمپ یک واحد تولید کننده انواع سوهان در کاشان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از پلمپ یک واحد تولید کننده انواع سوهان در کاشان خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده گفت: این واحد تولید کننده انواع سوهان با نام تجاری سپاس طلائی بو شناسه نظارت کارگاهی 40/1054 به دلیل درج شناسه کارگاهی غیرمعتبر بر روی محصولات پلمپ گردید.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: کارگاه فوق با حکم دادستانی و حضور نیروهای انتظامی به دلیل استفاده از اسانس و رنگ های مصنوعی غیر مجاز پلمپ شد.

دکتر تقی زاده تصریح کرد: محصولات  تولید شده توسط کارگاه فوق به دلیل درج شناسه کارگاهی غیر معتبر بر روی محصولات و تولید در شرایط غیر بهداشتی توقیف و خط تولید واحد پلمپ  گردید.

• کد خبر : 120499