• 1398/09/16 - 09:50
  • /ZjFj

پویایی روابط عمومی موجب رشد و بالندگی سازمان می شود

رئیس دانشگاه اظهار داشت: پویایی روابط عمومی موجب رشد و بالندگی سازمان می شود...

رئیس دانشگاه اظهار داشت: پویایی روابط عمومی موجب رشد و بالندگی سازمان می شود.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در دیدار با همکاران روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت روابط عمومی ها به عنوان "بهترین نمایانگر اوضاع داخلی سازمان و منعکس کننده چگونگی مسائل سازمان ها" گواهی برنقش بی بدیل روابط عمومی در سازمان است.

وی، با اشاره به اینکه روابط عمومی باید پیشگام باشد و مجموعه را به حرکت در بیاورد، افزود: موفقیت در حوزه روابط عمومی علاوه بر دانش و تحصیل نیازمند تلاش و عشق در این حوزه است.

رئیس دانشگاه، با بیان اینکه نیازمند ارتقای فرهنگ سازمانی می باشیم، ادامه داد: در این راستا  می توان فرهنگ ارتقا دانشگاه را از روابط عمومی شروع کنیم.

دکتر مروجی، روابط عمومی بدون تجهیزات را مانند سرباز بدون شمشیر عنوان کرد.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه، نیز در این نشست، همکاران دلسوز، دغدغه مند، قانع، بی ادعا و هنرمند برشمرد.

دکتر محمد حسین زیلوچی اظهار داشت: روابط عمومی ویترین و قلب تپنده هر سازمانی است که  نقش محوری در حیات و پیشرفت مجموعه دارد و بهره گیری از افراد متخصص در این حوزه برای کارآمدی هرچه بیشتر آنها در اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با مردم و جامعه امر ضروری به شمار می رود.

دکتر مصطفی جوادی مقدم مسئول روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه نیز در این دیدار، گزارش عملکرد شش ماهه این واحد را ارائه و به بیان مسائل و مشکلات در این زمینه پرداخت.

این گزارش حاکیست: کارشناسان روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه نیز به بیان مشکلات و دغدغه های خود پرداختند.

یادآور می شود: در پایان این نشست از زحمات 30 ساله علی آقا عرفان مسئول سمعی بصری دانشگاه نیز تقدیر شد.

• کد خبر : 119035