• 1398/08/14 - 11:05
  • /ZXYj

پیاده‌روی کارمندان دانشگاه به ‌مناسبت هفته ملی سلامت بانوان برگزار شد

پیاده‌روی کارمندان دانشگاه به ‌مناسبت هفته ملی سلامت بانوان به همت امور بانوان و با همکاری اداره تربیت بدنی صبح روز سه شنبه 14/8/97 در دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر از حضور بانوان در این مراسم گفت: شعار امسال هفته سلامت بانوان به عنوان "ورزش، شادابی، آرامش" نام گذاری شده است.

دکتر طاهره مازوچی اظهار امیدواری کرد: چنین برنامه های ورزشی در راستای ارتقای سطح سلامت تداوم داشته باشد.

لازم به ذکر است: این برنامه از ساعت7:30 صبح با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان زن شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه از درب ورودی دانشگاه آغاز شد و در انتهای مسیر با نرمش صبح‌گاهی خاتمه یافت و  در پایان به قید قرعه به شرکت‌کنندگان جوایزی اهدا شد.