• 1394/05/17 - 11:55
  • /ZHQD

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

رئیس دانشگاه در پیامی روز خبرنگار را به فعالان این عرصه به ویژه حوزه سلامت تبریک گفت...

به گزارش وب دا، متن این پیام به شرح زیر است:

سلامتی نعمتی بی بدیل است که از سوی پروردگار مهربان و بی همتا به جهانیان اعطا می شود و تلاش در راه حفظ آن و اطلاع رسانی راهکارهای حفظ این نعمت الهی، بی شک ستودنی و قابل تقدیر است.

17 مرداد ماه که به مناسبت شهادت شهید محمود صارمی، خبرنگار شهید خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، روز خبرنگار نامگذاری شده است در حقیقت یادآور فرصتی است گران بها برای پاسداشت مقام شامخ انسان های فرهیخته ای که در راه روشنگری و آگاهی بخشی به آحاد جامعه جان خود را تقدیم کردند و مناسبتی است مغتنم برای تجلیل از خدمات همه خبرنگاران متعهد و دلسوز کشورمان که با تیغ برّان قلم، با سفیران یأس و دروغ و تباهی در ستیزند و پا به کارزار جنگ نرم با دشمنان انقلاب اسلامی نهاده اند.

اینجانب این روز شکوهمند را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش های ارزشمند فعالان این حوزه در عرصه انعکاس و اطلاع رسانی اخبار سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان قدردانی می نمایم. امید است همواره در راه خدمت به مردم پیروز و سربلند باشید.

دکتر محمد حسین اعرابی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان