• 1398/06/05 - 11:51
  • /ZBWj

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز داروساز

رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز داروساز را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم شهریورماه روز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی شیمیدان، طبیب، داروساز و داروشناس ایرانی روز داروساز نامگذاری شده است.

عرصه داروسازی در طب ایرانی از دیرباز، با دانش و تبحر بزرگانی چون زکریای رازی، چراغی روشن پیش روی علاقه مندان به این عرصه قرار داده تا با درآمیختن این میراث با دانش آکادمیک، بتوانند موفقیت های این حوزه را اعتلا بخشند.

در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار دردمند، بدون شک، داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های به هم تنیده شده و موثر در این مسیر مقدس است که درتلاش برای شفای بیمار نقشی بی مانند دارد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد و در شرایط کنونی این عزیزان با عزم مثال‌زدنی در خودکفایی تولیدات دارویی در زمینه توسعه و پیشرفت کشور گام‌هایی بلند برداشتند.

اینجانب روز داروساز را تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم این عزیزان در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان‌هاست، سرلوحه تلاش بی‌وقفه خود قرار دهند.

دکتر ابراهیم کوچکی