• 1397/06/07 - 09:56
  • /ZFyj

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت عید غدیرخم

رئیس دانشگاه در پیامی عید سعید غدیرخم را به مقام معظم رهبری، ملت ایران و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

«باسمه تعالی»

«منْ کنْت موْلاه، فهذا علىٌّ موْلاه»

غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است. غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است. غدیر عید عدالت و رهبری است. عید ولایت و امامت فرا می‌رسد و شیعیان جهان به شکرانه تکمیل دین و اتمام نعمت همگان با عرشیان و فرشیان این روز بزرگ را جشن خواهند گرفت.

بی‌تردید واقعه غدیرخم، آغازی دیگر برای نوشیدن از چشمه زلال راستی، پاکدستی و انسانیت است که درست پس از مناسک حج، عیار تهذیب نفس سنجیده شد.

امروز که پرچم ولایت فقیه به عنوان استمرار این حرکت الهی در دست با کفایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی قرار دارد، تجدید بیعت خود را در اطاعت از رهنمودها و فرمایشات معظم له اعلام می کنیم و با عزمی راسخ تر از پیش در راه پیشبرد آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام می نهیم.

اینجانب فرا رسیدن اعیاد فرخنده عید قربان مظهر گذشتن از تمامی تمایلات و تعلقات مادی در محضر بندگی معبود یکتا و غدیر خم، سالروز ولایت اسوه عدل، گذشت و رادمردی، حضرت علی (ع) رهبر و پیشوای شیعیان جهان را حضور استادان، دانشجویان و کارکنان گرامی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می کنم.

دکتر ابراهیم کوچکی