• 1396/05/01 - 13:31
  • /Z3oj

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت کسب رتبه برتر در بیست و دومین جشنواره قرآنی کشور

رئیس دانشگاه، در پیامی کسب رتبه برتر دانشگاه برای هفتمین سال متوالی در مرحله نهایی بیست و دومین جشنواره قرآنی کشور را تبریک گفت...

به گزارش وب دا،در پیام دکتر کوچکی آمده است:

همکاران گرامی:

از آن روزی که سی سال پیش دارالمؤمنین کاشان به بار نشستن دانشگاه علوم پزشکی را در دامان خود نظاره گر شد تا امروز که توانسته در سی امین سالگرد تأسیس خود، برای  هفتمین سال متوالی در مرحله نهایی بیست و دومین جشنواره قرآنی کشور موفق به کسب رتبه برتر توسط کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه گردد گویای روح قرآنی حاکم بر این مرکز علمی و پژوهشی است که در ذره ذره از وجود این دانشگاه نفوذ کرده است.

بی تردید موفقیت مذکور، مدیون زحمات و تلاش های همکاران و دانشجویان گرامی دانشگاه بوده که بدینوسیله از تمامی این عزیران دلسوز و متعهد که فعالانه در به ثمر رسیدن این موفقیت ها سهیم بوده اند، تقدیر و تشکر می نمایم.

آرزو می کنم و حتم دارم که به دست آوردن چنین جایگاه معنوی، باعث خواهد شد تا آموزه های زیبا و معنوی قرآن و عترت هر چه بیشتر در این دانشگاه حاکم شده و عطر روحانی و روح کلام خدا بیش از پیش در این خانه علم به مشام رسد.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه