• 1396/05/29 - 18:36
  • /Znpj

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به وزیر بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی کسب آرا قاطعانه نمایندگان مجلس را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت...

به گزارش وب دا، متن پیام تبریک دکتر ابراهیم کوچکی به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بدون تردید اجرای برنامه ملی طرح تحول نظام سلامت با حمایت و همت جنابعالی و زحمات تلاش گران عرصه سلامت نقطه عطفی در حوزه سلامت و یکی از مهم ترین طرح های اجرایی دولت تدبیر و امید است که دستاوردهای بزرگی در ارتقای سلامت جامعه به ویژه در ارائه خدمات در مناطق محروم را به همراه داشته است.

اینجانب و همکاران دانشگاه علوم پزشکی کاشان رای قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزاری پیشنهادی دولت دوازدهم و اعتماد مجدد  به جهادگر عرصه سلامت، جناب آقای دکتر «سید حسن قاضی زاده هاشمی» را به عنوان مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تبریک عرض می نماییم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان