• 1399/02/27 - 10:05
  • /Z46j

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

رییس دانشگاه، در پیامی روز روابط عمومی و ارتباطات را به فعالان این عرصه تبریک گفت...

به  گزارش وب دا، پیام تبریک دکتر سید علیرضا مروجی به شرح  ذیل است:

مقام معظم رهبری (مدظله العالی): «روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است».

نامگذاری ۲۷ اردیبهشت‌ماه به این نام، بهانه‌ای است تا نقش و جایگاه این هنر را به عنوان هنرهشتم یادآورشویم ودستآوردهای تلاشگران خانواده بزرگ ارتباطات را ارج نهیم.

روابط عمومی در کشور اسلامی ایران که رابط مردم و مسئولان مبتنی بر حق و تکلیف است ماموریتی خطیر بوده و این نهاد بعنوان حلقه اتصال در ایجاد رابطه منطقی بین مدیران و مراجعین ادارات و تعامل اثرگذار با رسانه های گروهی جایگاه و اهمیتی خاص دارد. تکریم مخاطبان و گیرندگان خدمات و توجه به حقوق شهروندی آحاد ملت انقلابی، مؤمن و بزرگوار ایران اسلامی از این طریق ارتفاع می یابد. درهمین راستا کوشش برای انتقال حقایق قابل نقد و انتقاد با نیت اصلاح مشکلات برای گام نهادن به سوی مقصدهای متعالی در همه بخش ها نیز از ماموریت‌های روابط عمومی‌ها است.

امروزه روابط عمومی نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی و حتی اجرایی بلکه به عنوان یک سامانه مشورتی و مدیریتی و به عنوان عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نخواهد یافت.

بدیهی است امروزه ارتباطات نقش حیاتی در دوام و بقای سازمان‌ها داشته و سازمانی موفق‌تر است که با استفاده از ابزار وفنون نوین ارتباطی واطلاعاتی نقش خودرا درجامعه پررنگ‌تر کند. به بیان دیگر علم ارتباطات با مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی اصولی و ارائه اطلاعات مشاوره‌ای به مدیران ارشد سازمان، دسترسی مخاطبان به اخبار و اطلاعات روز، حضور مستمر خویش را اعلام می‌نمایند.

اینجانب ضمن تبریک روز روابط عمومی آرزوی توفیق روزافزون در پناه خداوند منان را برای تلاشگران حوزه ارتباطات و روابط‌عمومی دارم.

دکتر سید علیرضا مروجی

رییس دانشگاهپیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

به  گزارش وب دا، پیام تبریک دکتر سید علیرضا مروجی به شرح  ذیل است:

دکتر سید علیرضا مروجی

رییس دانشگاه