• 1397/10/04 - 11:53
  • /ZFDj

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی

رئیس دانشگاه، در پیامی درگذشت فقیه عالیقدر و استاد برجسته حوزه های علمیه حضرت آیت ا... حاج سید محمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

"انالله و انا الیه راجعون"

رحلت عالم جلیل القدر و یکی از چهره‌های موثر حوزه‌های علمیه حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام موجب تأسف عمیق و تألم خاطر گردید.

اینجانب ضایعه درگذشت این یار دیرین امام و رهبری را به محضر مقدس حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بیت مکرم ایشان، حوزه های علمیه، مردم شریف ایران و مقلدان این مرجع عالیقدر تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومندم و از درگاه خداوند متعال، غفران و رحمت واسعه الهی مسئلت می‌نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی