• 1396/12/18 - 22:31
  • /ZSvj

پیام تسلیت رئیس دانشگاه درپی درگذشت رئیس پزشکی قانونی کاشان

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه در پیامی ضایعه فقدان خادمی دلسوز و همکاری تلاشگر را به خانواده عزادار این عزیز از دست رفته و همکاران نظام سلامت تسلیت گفت...

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه، در پیامی ضایعه فقدان خادمی دلسوز و همکاری تلاشگر را به خانواده عزادار این عزیز از دست رفته و همکاران نظام سلامت تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است:

انا للّه و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت دکتر علیرضا بیگانه رئیس پزشکی قانونی کاشان باعث حزن و اندوه فراوان گردید.

اینجانب با نهایت تاسف و تالم درگذشت این همکار گرامی را به خانواده ایشان به ویژه سرکار خانم دکتر طاهری همسر آن مرحوم و از همکاران شاغل در دانشگاه، جامعه پزشکی و همکاران این پزشک فرهیخته در کاشان و آران و بیدگل تسلیت عرض می نمایم و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای سایر بازماندگان صبر و سلامتی را آرزومندم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

لازم به ذکر است دکتر بیگانه در سانحه تصادف روز جمعه مورخ 18/12/96 در جاده چنار - برز آباد در صحنه تصادف جان خود را از دست داد.