امروز : 25 مهر 1403
  • /Z2NS
جوابیه:

چرایی نبود خانه بهداشت در روستای آرنجن

زمین این خانه بهداشت توسط خیر اهدا شده و قرار بوده توسط خیر ساخته شود و هرگونه تأخیر در این امر به دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت مربوط نمی‌شود‌.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال انتشار پستی با عنوان «وضعیت خانه بهداشت کلنگ‌زنی شده پس از ۸ سال در روستای آرانجن» در کانال خبری کاشان من به اطلاع می رساند:

روستای آرنجن مجموعاً ۶۲ نفر جمعیت دارد(۳۳ نفر زن و ۲۹ نفر مرد) که طبق ضوابط گسترش واحدهای بهداشتی(ابلاغ وزارتخانه)، روستاهای با جمعیت کم و کمتر از یک ساعت پیاده‌روی(حدود ۶ کیلومتر فاصله) تا خانه بهداشت اصلی یا مرکز خدمات جامع سلامت، نیازمند یک خانه بهداشت مستقل نمی باشد و تیم سیار(شامل پزشک و بهورز و ماما) هفته‌ای یک بار به این روستا سر می زنند و مراقبت‌های بهداشتی اهالی را ارائه می دهند.

این روستا زیر نظر خانه بهداشت پنداس(مرکز جامع خدمات سلامت رنجبر آزران) بوده و مشمول تیم سیار جهت انجام مراقبت‌های بهداشتی افراد ماست.

به دلیل این که بر اساس اصول وزارتخانه، این روستا نیازمند خانه بهداشت مستقل با این جمعیت محدود و فاصله کم تا مرکز اصلی نیست، لذا واحد گسترش شبکه نتوانست اعتبارات ساخت، تجهیزات و نیروی انسانی این خانه بهداشت را تأمین کند.

• گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان,جوابیه به رسانه ها