• 1396/07/25 - 13:52
  • /Zrrj

چهارمین جلسه کمیسیون حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه کمیسیون حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا روز دوشنبه مورخ 24/7/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه در این نشست اظهار داشت: باید با برنامه ریزی و سیاست گذاری برای آینده، دانشجویان بیشتری را به این مسیر سوق داد تا در زمان فارغ التحصیلی مهارت های لازم را برای ورود به بازار کار داشته و زمینه ساز رشد و توسعه کشور عزیزمان باشند.

این گزارش حاکیست: اعضاء در این جلسه در خصوص اجرایی نمودن بندهایی از آیین نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی مربوط جهت دانشجویان استعداد های درخشان و مستعد در دانشگاه و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است: کمیسیون حمایت از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه در جهت پیگیری و ارائه تسهیلات ویژه به این دانشجویان فعالیت می کند.