• 1399/04/23 - 12:45
  • /Zo8j

کارکنان هسته گزینش به طرح کمک مومنانه پیوستند

مدیر هسته گزینش دانشگاه، از پیوستن کلیه کارکنان این مجموعه به طرح کمک مومنانه خبر داد...

به گزارش وب دا، زهرا سادات خادم افزود: در زمان شیوع ویروس کووید19، هسته گزینش دانشگاه جهت جذب نیرو برای مراکز درمانی و فوریت ها اقدام به گزینش 132 نیروی قراردادی 89 روزه کرد.

وی، با اشاره به خرید 20 تخته پتو جهت مرکز نقاهتی بیماران حاد تنفسی توسط همکاران خانم این هسته، تصریح کرد: کلیه همکاران در ماه مبارک رمضان نیز 25 میلیون ریال به اداره بهزیستی کاشان کمک کردند.

مدیر هسته گزینش دانشگاه، به اهدای بسته های حمایتی برای خانواده های نیازمند و بی بضاعت اشاره کرد و یادآور شد: پک های بهداشتی شامل دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی برای تعدادی از نانوائی های شهرستان کاشان آماده سازی و به آنان تحویل داده شد.

زهرا سادات خادم، در پایان از خدمات پرستاری خانم اکبری در بحران کووید 19 در کنار شغل خود در هسته گزینش تجلیل کرد.

• کد خبر : 119666