• 1399/04/24 - 12:59
  • /Zx8j

کارگروه تعامل سازنده دانشگاه با اصحاب رسانه برگزار شد

کارگروه تعامل سازنده دانشگاه با اصحاب رسانه با حضور مدیران روابط عمومی، بازرسی و دفتر حقوقی دانشگاه در دفتر حقوقی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 24/4/99 برگزار شد...

به گزارش وب دا، مریم امیدی مدیر روابط عمومی دانشگاه در این نشست، گفت: هر چه تعامل در اطلاع رسانی موضوعات بهداشتی و درمانی از طریق رسانه ها بیشتر شود مردم از ثمرات آن بیشتر بهره مند خواهند شد.

محمد خبازی سرپرست اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایت دانشگاه نیز، بر تعامل هر چه بیشتر با اصحاب رسانه تاکید کرد.

رضا کردی رئیس اداره امور حقوقی دانشگاه نیز در این نشست، در خصوص قانون مطبوعات و نحوه رسیدگی به شکایت دانشگاه سخنانی را بیان کرد.

این گزارش حاکیست: اعضاء همچنین در این نشست به بحث و تبادل نظر در خصوص تعامل بیشتر با اصحاب رسانه پرداختند.

• کد خبر : 119675