• 1399/04/01 - 09:52
  • /Zv7j

کسب مقام دوم رشته طناب زنی دانشجوی دانشگاه

دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه در نخستین جشنواره ورزش‌های همگانی مجازی وزارت بهداشت مقام دوم رشته طناب زنی را کسب کرد...

به گزارش وب دا، در بخش مسابقات رشته طناب زنی در مجموع ۱۴۰ فیلم در دو ماده سرعتی و مهارتی مورد بازبینی و داوری قرار گرفت که مجموع امتیاز دو ماده، تعیین کننده نفرات برتر بود، که در پایان بعد از مشخص شدن نتایج از پنج نفر اول آزمون آنلاین نیز به طور مجاز گرفته شد.

همچنین اسامی نفرات برتر مسابقات طناب زنی پسران در اولین جشنواره ورزش های همگانی مجازی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور بشرح ذیل اعلام شد:

مقام اول : حاکم خان نیاز باقی اف/ دانشگاه شهید بهشتی

مقام دوم : رضا رفیعی / دانشگاه کاشان

مقام سوم : علی فضلی خانی/ دانشگاه ایران

شایان ذکر است: مسابقات رشته طناب زنی نخستین جشنواره ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به صورت مجازی از ۲۶ لغایت ۲۷ خردادماه ۹۹ در دو بخش دختران و پسران برگزار شد.

• کد خبر : 119616