• 1397/11/12 - 11:36
  • /ZjPj

کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افتتاح شد

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آستانه چهلیمن سالگرد انقلاب اسلامی افتتاح شد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا گفت: این کلینیک در فضایی به مساحت زیربنای 8500 متر مربع (3500 مترمربع کلینیک و 5000 متر مربع پاراکلینیک) و با هزینه بالغ بر 125 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت و دانشگاه به بهره برداری رسید.

دکتر محمد حاجی جعفری افزود: این کلینیک دارای حدود 40 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی  می باشد و آمادگی ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی، سرپایی، مرکز دیابت و پاراکلینیک نظیر آزمایشگاه  و توانبخشی در رشته های مختلف را دارد و می تواند روزانه خدمات سرپایی به بیش از 2000 نفر بیمار ارائه دهد.

دکتر حاجی جعفری، در ادامه با اشاره به آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن گفت: ارتقای خدمات و شاخص های بهداشتی و درمانی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب بوده است.