• 1398/09/26 - 11:59
  • /ZMFj

کمیته صیانت از حقوق شهروندی و ارتقاء سلامت اداری در دانشگاه برگزار شد

چهارمین کمیته صیانت از حقوق شهروندی و ارتقاء سلامت اداری با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه 25/9/98 در سالن شهدا ستاد برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه در این نشست، دستور موکد در خصوص استقرار و راه اندازی میز خدمت در ستاد دانشگاه و اصلاح فرآیند نوبت دهی بیماران در کلینیک های ویژه دانشگاه را صادر کرد.

محمد خبازی دبیر کمیته صیانت از حقوق شهروندی و ارتقاء سلامت اداری در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط اداره بازرسی دانشگاه در خصوص حقوق شهروندی ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در ادامه  جلسه، مصوبات کمیته های قبلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• کد خبر : 119061