• 1396/06/02 - 11:30
  • /Zupj

28 میلیارد تومان به پروژه های بهداشتی اختصاص یافت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: 28 میلیارد تومان به پروژه های بهداشتی اختصاص یافت...

به گزارش وب دا، دکتر حسین نیکزاد در نشست خبری پیرامون اقدامات عمرانی دانشگاه در حوزه سلامت افزود: تاکنون بیش از 62 پروژه در حال اجرا است که از این تعداد سه پروژه آموزشی، دو دانشجویی، 10 درمانی و 47 بهداشتی است.

وی، به سه بیمارستان در حال احداث در منطقه تحت پوشش دانشگاه شامل بقیه الله الاعظم (عج) در کاشان و امام حسن (ع) ثامن در آران و بیدگل اشاره کرد و اولویت نخست دانشگاه در حوزه اقدامات عمرانی را بیمارستان 200 تخت خوابی بقیه الله الاعظم (عج) دانست.

دکتر نیکزاد، به پیشرفت فیزیکی 40 درصدی 47 پروژه بهداشتی در حال ساخت اشاره کرد و افزود: 50 درصد هزینه های آن توسط خیرین و دانشگاه و موسسات شهری و 50 درصد دیگر آن از طریق وزارت بهداشت تامین می شود.

معاون توسعه دانشگاه تصریح کرد: در حوزه آموزش دانشکده پردیس دانشگاه و کلنیک دندان‌پزشکی با دو هزار و 500 متر مربع زیر بنا و خوابگاه دانشجویی واقع در دانشکده پردیس با چهار هزار و 250 متر مربع زیر بنا در حال ساخت است.

وی، پروژه‌های درمانی را شامل توسعه اورژانس، توسعه بلوک‌های زایمان و نیز سلامتکده طب سنتی واقع در بیمارستان اخوان که ساختمان آن مقاوم سازی شد، عنوان کرد.