• 1396/12/23 - 10:55
  • /Z3wj

40 تن مواد خوراکی فاسد در منطقه کاشان کشف و معدوم شد

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه، از کشف، جمع آوری و معدوم سازی 40 تن مواد خوراکی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از ابتدای سال جاری تاکنون در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد...

به گزارش وب دا، مهندس محسن فتحی مقدم در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بیشتر موادخوراکی کشف شده شامل آبلیمو و پنیر تقلبی، زیتون شور، سوسیس، کالباس و لواشک بوده که در کارگاه های غیرمجاز و فاقد پروانه بهداشتی و بهره برداری تولید شده بودند.

وی افزود: بیش از 37 هزار مکان تهیه، تولید و عرضه مواد خوراکی امسال در مجموع بازرسی شد که 82 مرکز با حکم قضایی تعطیل و 244 مرکز دیگر نیز به دادگستری معرفی شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه، همچنین از جمع آوری و معدوم کردن 8 هزار لیتر گلاب و شربت های رنگی غیرمجاز در بزرگراه قم- کاشان خبر داد.

وی، در ادامه نیز به فعالیت ۵۹۷ واحد نانوایی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اشاره کرد و گفت: بر اساس پایش ها 75 درصد از واحدهای صنفی پخت نان از جوش شیرین استفاده نمی کنند.

مهندس فتحی مقدم یادآور شد: میزان مجاز استفاده از نمک برای پخت هر قرص نان یک درصد تعیین شده اما با این وجود تنها 30 درصد از نانوایی های منطقه این مهم را رعایت می کنند.

وی، همچنین به وجود 70 آب انبار تاریخی در منطقه کاشان اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تنها برای 44 آب انبار مجوز آبگیری صادر کرده است.