• 1398/12/26 - 13:26
  • /ZHLj

919 بیمار مبتلا به کرونا بهبود پیدا کرده اند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از بهبود 919 بیمار مبتلا به کرونا در این منطقه خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری، در نشست با خبرنگاران در روز یکشنبه مورخ 25/12/98 گفت: 1581 بیمار در بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند.

وی، افزود: 919 نفر از بیماران در طول این مدت بهبود پیدا کرده، ترخیص شده اند و افراد فوت‌ شده ناشی از بیماری تنفسی حاد 180 نفرند به ‌نحوی که 442 نفر مورد مثبت قطعی، 200 مورد نیز منفی اعلام شده و بقیه موارد تاکنون مشخص نشده است.

دکتر حاجی جعفری، از کادر درمانی به عنوان سربازان خط مقدم جبهه سلامت یاد کرد و افزود: از پایان بهمن ماه که درگیر بیماری ‌های تنفسی بودیم تاکنون ۱۵ پزشک و ۵۰ نفر از پرستاران و سایر کادر درمان در حوزه‌ های مختلف کلینیک‌ ها یا پاراکلینیک ‌ها درگیر ویروس کرونا شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه، تصریح کرد: متاسفانه تاکنون ۱۸۰ نفر به علت بیماری‌ های تنفسی حاد اعم از کووید ۱۹، مشکوک یا سایر بیماری‌های تنفسی در این منطقه فوت کردند.

وی افزود: برای تجهیز این بیمارستان‌ها افزون بر استفاده از امکاناتی از وزراتخانه، از خیرین سلامت نیز بهره ‌گیری کردیم که در مجموع خیران بیش از ۷۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیرات و وسایل حافظت فردی به بهداشت و درمان این منطقه کمک کردند که باید از خیرین سلامت و مدرسه ‌ساز تقدیر کنیم.

معاون درمان دانشگاه، از کادر درمانی به عنوان سربازان خط مقدم جبهه سلامت یاد کرد.

وی افزود: این عزیران با ایثار و فداکاری برای سلامتی مردم به میدان آمده‌اند و شبانه‌روزی بدون وقفه، فعالیت می‌کنند.

حاجی‌جعفری ادامه داد: برای درمان بیماران مشکوک به کووید ۱۹ ابتدا به تدریج از یک بخش این بیمارستان‌ها آغاز کردیم اما با افزایش بیماران مجبور شدیم در مجموع بیمارستان‌های شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدا (ع) آران‌وبیدگل را به عنوان مرجع پذیرش بیماران تنفسی حاد یا مشکوک به کرونا اختصاص دهیم.

• کد خبر : 119342