امروز : 02 مرداد 1403
  • 1390/10/21 - 13:48
  • 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZRuC

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان و اعضای این شورا در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان بعدازظهر سه شنبه مورخ 20/10/90 برگزار شد...





نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان و اعضای این شورا در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان بعدازظهر سه شنبه  مورخ 20/10/90 برگزار شد.



به گزارش خبرنگار وبدا، معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، در این نشست بر ضرورت تولید نان غنی شده در این شهرستان تاکید کرد.



علیرضا جوادی‌ اظهار داشت:‌ متاسفانه در کاشان تولید نان های غنی شده متنوع و با کیفیت مطلوب وجود ندارد.



وی گفت: مصرف نان های غنی شده با توجه به مزایایی که در سلامت افراد دارد، از اهمیت زیادی برخوردار است.



وی افزود: پیش از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، آرد به صورت یارانه ای و دولتی در اختیار نانوایی ها قرار می گرفت و نانوایان دلیل نامرغوب بودن کیفیت نان پخت شده را آرد بی کیفیت اعلام می کردند.



معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان تصریح کرد: اما هم اکنون، نانوایان در تهیه آرد مورد نیاز خود آزاد بوده و دیگر هیچ دلیل و بهانه ای برای کیفیت پایین نان پخت شده توسط آنها قابل قبول نیست.



جوادی خواستار همکاری اداره بازرگانی در جهت راه اندازی یک واحد نانوایی در شهرستان برای پخت نان غنی شده و با کیفیت شد.



وی همچنین، با تاکید بر نظارت دائمی بر مراکز توزیع آب و یخ در کاشان، گفت: دریافت مجوز فعالیت این مراکز، بایستی منوط به دریافت مجوز بهداشتی توسط دانشگاه علوم پزشکی باشد.



رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به شرکت کنندگان به ویژه معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان عملکرد و برنامه های این دانشگاه را بیان کرد.



دکتر محمد حسین اعرابی از دریافت مجوز ساخت بیمارستان 280 تختخوابی این شهرستان خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این بیمارستان از سال آینده آغاز خواهد شد.



وی بر لزوم استفاده از آرد غنی شده در نانوایی های شهرستان کاشان تاکیدکرد و تصریح کرد: متاسفانه پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها استفاده از آرد سفید در نانوایی های این شهرستان رواج بسیاری یافته است.



وی اظهار داشت: کاهش مصرف آرد سفید و یا استفاده از آرد غنی شده در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها موثر است.



وی ضمن اشاره به این که اگر چه متولی امر سلامت در شهرستان، دانشگاه علوم پزشکی کاشان است، ولی باید تمام سازمان ها در ارتقای سلامت شهرستان مشارکت داشته باشند.



وی از اعضای این شورا خواست تا در جلسه آینده که جلسه پایانی سال 1390 می باشد گزارشی از اقدامات اجرا شده و در حال اجرای خود را تهیه کنند.



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان نیز در این نشست، افزود: تغییر شیوه زندگی انسان منجر به افزایش بیماری های مزمن در جامعه شده است.



دکتر حسن الماسی با اشاره به آثار منفی استفاده از محصولات کشاورزی پرورش یافته با کودها و سموم شیمیایی افزود: استفاده از محصولات ارگانیک در دستور کار شورای استان قرار گرفته است.



وی تصریح کرد: در این برنامه از کودهای حیوانی به جای کودهای شیمیایی استفاده می شود.



وی اظهار داشت: در معاینات انجام شده چند سال اخیر بر روی دانش آموزان دبستانی این شهرستان، شمار بالایی از کودکان بسیار چاق و بسیار لاغر و افزایش کم خونی مشاهده شد.



وی گفت: برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها، مصرف نان های تولید شده با آرد غنی شده دارای هفت درصد سبوس از اهمیت برخوردار است.



در ادامه نشست گزارشی از سوی محمود نعمتیان، کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری های واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص عملکرد این دانشگاه برای پیشگیری و مبارزه با بیماری ایدز و نیز گزارشی از سوی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، دکتر مسعود دهقانی در زمینه طرح پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی شهرستان ارائه شد.





  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 111142
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم