• 1397/08/29 - 13:09
  • /ZXBj

کمیته دانشگاهی طرح تحول نظام سلامت برگزار شد

پانزدهمین کمیته دانشگاهی طرح تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء در تاریخ 27/08/97 در محل سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، گزارش وضعیت مصرف دارو در شش ماهه اول سال 96 و 97 توسط معاونت غذا و دارو و وضعیت عملکرد مالی و خدمات ارائه شده در درمانگاه شبانه روزی سرم درمانی توسط معاونت درمان دانشگاه در این نشست مطرح شد.

لازم به ذکر است: ارائه گزارشی با موضوع مدیریت هزینه ها توسط مدیریت بیمه سلامت و وضعیت تراز مالی درمانگاه شبانه روزی سرم درمانی، گلابچی، اورژانس امام خمینی آران و بیدگل و آزمایشگاه رفرانس در جلسه بعدی ستاد تحول سلامت از جمله مصوبات این نشست بود.