• 1397/11/29 - 13:10
  • /ZXPj

از دستیاران نمونه گروه های آموزشی بیمارستان تقدیر شد

از دستیاران نمونه گروه های آموزشی کودکان، داخلی و ارتوپدی با حضور معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی بیمارستان تقدیر شد...

از دستیاران نمونه گروه های آموزشی کودکان، داخلی، ارتوپدی، بیهوشی و زنان با حضور معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی بیمارستان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید محسن رضوی زاده معاون آموزشی  و پژوهشی بیمارستان ضمن تقدیر از اساتید گروه ها و دستیاران، مطالبی را درباره نحوه انتخاب دستیاران نمونه بیان کرد و اظهارداشت: تقدیر از دستیار نمونه، در واقع تقدیر از زحمات تمام دستیاران گروه های آموزشی در بیمارستان است.

شایان ذکر است: در ادامه مراسم از آقایان دکتر،امید اطرشی به عنوان دستیار نمونه گروه داخلی، میثم محمودی خالدی به عنوان دستیار نمونه گروه ارتوپدی، علیرضا سلیمیان ریزی به عنوان دستیار نمونه گروه اطفال، سید امیر مسعود فرزادفر دستیار نمونه گروه بیهوشی و دکتر الهام کاووسیان دستیار نمونه گروه زنان با تقدیم لوح و هدایا، تقدیر شد.