• 1398/03/25 - 13:34
  • /ZXTj

اجرای بسیج ملی فشار خون بالا در پنج مصلی نماز جمعه شهرستان کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه، از اجرای بسیج ملی فشار خون بالا در پنج مصلی نماز جمعه شهرستان کاشان خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی گفت: این معاونت در راستای اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون از تاریخ 27/2/98 لغایت 15/4/98 با همکاری دانشجویان دانشکده پزشکی اقدام به گرفتن فشار خون نمازگزاران در نمازجمعه شهرهای کاشان، برزک، مشکات، قمصر و راوند کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا هزار نفر از نمازگزاران ارزیابی شدند و اطلاعات فشار خون آن ها وارد سامانه سلامت گردید.

وی یادآور شد: همچنین افراد نیازمند کنترل و مراقبت بیشتر به مراکز تحت پوشش دانشگاه ارجاع شدند.