• 1399/06/26 - 15:47
  • /ZXbj

برگزاری نشست معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با نمایندگان تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌های علمی، جهادی، نشریات و شورای صنفی

نشست معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش با نمایندگان تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌های علمی، جهادی، نشریات، شورای صنفی و ... روز چهارشنبه مورخ 26/6/99 در سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر سیما سادات لاری در این نشست اظهار داشت: حضور در بین دانشجویان مایه افتخار می باشد.

وی، با اشاره به بازگشایی دانشگاه در 17 خرداد ماه سال جاری افزود:‌ دستیاران و دانشجویان کمک حال دانشگاه ها در پیشگیری و مقابله با ویروس کووید 19 بودند و مایه افتخار ماست که دانشجویان جسورانه ایستادند و ما را سربلند کردند.

دکتر لاری، با اشاره به وجود مشکلات مالی با توجه به شرایط تحریم تصریح کرد: وحدت و انسجام را باید با مشارکت یکدیگر حفظ کرد و کادر وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی با گذاشتن تمام توان یک سرمایه در کل کشور ایجاد کردند.

وی، در بخش دیگر سخنان خود مشکل بودجه را برای کل  کشور بیان کرد و ادامه داد: ما از طرفی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو و از سوی دیگر مشکلات اقتصادی داریم.

دکتر لاری یادآور شد:‌ نبود زیرساخت ها و فشار اقتصادی همه مسئولین را دچار مشکل کرده است و این شرایط فقط محدود به دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیست.

وی، ظرفیت خوابگاه ها در کاشان را قابل قبول برشمرد و گفت:‌ تلاش های مسئولین در درجه اول این موضوع بوده تا مدیران برای افزایش سرانه فرهنگی توجیه شوند.

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش افزود:‌ کرونا ضرورت توسعه زیرساخت های ورزشی و فرهنگی را ایجاد کرده و انشالله این سفر پربرکت و مشکل گشا باشد.

وی، با بیان اینکه در منطقه کاشان خیرین بزرگی وجود دارند، تصریح کرد: وزارت بهداشت همراه هر اقدام خیرخواهانه می باشد.

دکتر لاری، همچنین به کمبود فضای ورزشی از جمله سالن های بدنسازی اشاره کرد و  وجود استخر را نقطه قوت برای دانشگاه دانست و ادامه داد: قطعا کمک می کنیم که فضای ورزشی تقویت شود.

وی در پایان، بر افزایش حقوق و بیمه سلامت دستیاران، افزایش مبلغ کار دانشجویی، تامین حداقل مسائل حفاظتی در خوابگاه ها، فراهم آوری شرایط آموزش مجازی، ارتقاء امکانات رفاهی در خوابگاه، افزایش فعالیت دانشجویان در جشنواره های قرآنی، تعامل انجمن های علمی و استعدادهای درخشان، استفاده از ظرفیت های استانی و شهری برای کارهای فرهنگی و ... تاکید کرد.

لازم به ذکر است:‌نمایندگان تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌های علمی، جهادی، نشریات و شورای صنفی نیز در این نشست مشکلات و درخواست های خود را بیان کردند و خواستار حل آن توسط مسئولین شدند.

• کد خبر : 119869