• 1397/02/17 - 10:25
  • /ZXxj

از زحمات ماماهای شاغل در دانشگاه تقدیر به عمل آمد

به مناسبت روز ماما، پانزدهم اردیبهشت ماه، از خدمات ارزشمند همکاران ماما در بخش های زنان و زایمان به ویژه چند تن از ماماهای نمونه در کاشان و آران و بیدگل با اهدای گل تقدیر و تشکر به عمل آمد...

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه به همراه مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، رئیس و مسئولین مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و کارشناس مسئول مامایی از بخش های زایمان، بستری، LDR  و نازایی این بیمارستان بازدید نمودند.

برپایه این گزارش: سرپرست و مسئولین شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز به همین مناسبت از بیمارستان شهید رجایی و پایگاه جامع سلامت فاطمیه بازدید و با اهدای شاخه گل از زحمات کارشناسان مامایی شاغل در این شهرستان تجلیل کردند.