امروز : 31 تیر 1403
  • 1398/09/11 - 13:04
  • 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZdFj

اولین همایش دانشجویی ایدز برگزار شد

اولین همایش دانشجویی ایدز با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی و بهداشتی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 11/9/98 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد...




اولین همایش دانشجویی ایدز با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی و بهداشتی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،  معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 11/9/98 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این سمینار ضمن تقدیر از این حرکت دانشجویی، اظهار داشت: ایدز واکسن ندارد ولی پیشگیری و درمان دارد.



دکتر سید علیرضا مروجی گفت: با توجه به پیشرفت های زیادی که برای درمان بیماران مبتلا به ایدز صورت گرفته است این بیماران می توانند به راحتی مثل بقیه افراد به زندگی خود ادامه دهند.



رئیس دانشگاه افزود: حلقه مفقوده برای بیماری ایدز شناسایی افراد مبتلا است.



وی، با اشاره به آغاز فرهنگ سازی در راستای جلوگیری از انگ و برچسب زدن در زمینه ایدز از دهه 80 در صدا و سیما تصریح کرد: برگزاری این سمینار به همت معاونت آموزشی و مشارکت دانشجویان، حرکت جدیدی در راستای آموزش پزشکی پاسخ گو است.



دکتر مروجی، با اشاره به اینکه آموزش پزشکی باید پاسخگو در زمینه نیاز های جامعه باشد، ادامه داد: شاید لازم باشد در این راستا تحولی در ساختار آموزشی دانشگاه ها ایجاد شود.



معاون آموزشی دانشگاه در این نشست، گفت: یکی از معضلات جدی جامعه، بیماری ایدز است که طبق آمار بهداشت جهانی حدود 37.9 میلیون نفر آلوده به ویروس ایدر در جهان هست که حدود 79درصد آن شناسایی شده است.



دکتر عباس تقوی اردکانی افزود: طبق برآرود سازمان بهداشت جهانی در ایران ما باید حدود 110هزار نفر بیمار مبتلا به ایدز را در ایران داشته باشیم که حدود 40هزار نفر شناسایی شده اند که در موضوع شناسایی باید برنامه ریزی های لازم انجام شود.



وی تصریح کرد: در سال های گذشته ابتلاء به ایدز بیشتر از طریق اعتیادهای تزریقی بود ولی درحال حاضر راه انتقال از روابط جنسی پرخطر است که باتوجه به مشکلات جامعه مانند کاهش ازدواج و افزایش طلاق ضروری است، آموزش های مختلف به جامعه داده شود.



دکتر تقوی تاکید کرد: ایدز یکی از بیماری هایی است که باید در قسمت برنامه هرخانه یک پایگاه سلامت مورد توجه قرار گیرد.



وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی نیز به این نتیجه رسیده است که برای کنترل ایدز باید جامعه را آموزش داد و در این فرآیند درگیر کرد.



معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه گفت: حدود 150 بیمار مبتلا به ایدز در منطقه کاشان و آران و بیدگل شناسایی شده اند.



دکتر مسعود دهقانی افزود: فقط حدود 70 درصد این بیماران تحت مراقبت و درمان هستند.



وی تصریح کرد: همه بیماران برای درمان مراجعه نمی کنند چرا که از درمان اطمینان ندارند و  از انگ و برچسب آن می ترسند.



وی، هدف این جلسه را شناسایی راهکارهایی جهت پیشگیری از بیماری و انگ و برچسب آن برشمرد.





 




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 119029
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم