امروز : 30 تیر 1403
  • 1399/03/27 - 13:30
  • 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zk7j

سالانه ۴۰۰ هزار بیمار از مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان خدمت دریافت می کنند

مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان گفت: سالانه ۴۰۰ هزار بیمار از مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان خدمات بستری، سرپایی، تشخیصی و ... دریافت می کنند...




مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان گفت: سالانه ۴۰۰ هزار بیمار از مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان خدمات بستری، سرپایی، تشخیصی و ... دریافت می کنند.



به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین مکی در نشست خبری با اصحاب رسانه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی روز دوشنبه مورخ 26/3/99، افزود: این مرکز با 700 تخت فعال خدمات مختلف تشخیصی درمانی را به مردم ارائه می دهد.



وی، با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان به عنوان بزرگترین مرکز جنرال شمال اصفهان می باشد تصریح کرد: در زمان اوج بیماری کووید 19 پرسنل این مرکز با تمام توان خود به مردم خدمت کردند و جان بسیاری از بیماران را نجات دادند.



دکتر مکی، با بیان اینکه یکی از بخش‌های این مرکز را به بیماران حاد تنفسی اختصاص دادیم ادامه داد: حتی دیگر بیماران عفونی در بخشی جداگانه بستری می‌شوند و تمام بخش‌ها ضدعفونی شده اند.      



عضو هیات علمی دانشگاه، نیز در این نشست اظهار داشت: ویروس کووید 19 یک ویروس جدید است و هر روز اطلاعات جدیدی در مورد آن توسط دانشمندان کشف می شود.



دکتر منصوره مومن هروی گفت: این ویروس علائم زیاد و متفاوتی دارد که عمده آن درگیر کردن سیستم تنفسی و ریه است اما در بعضی بیماران سیستم گوارشی یا حس چشایی و بویایی را درگیر می کند.



وی، با اشاره به اینکه همه بیمارن مبتلا نیاز به بستری ندارند، افزود: افراد دارای تنگی نفس نیازمند به اکسیژن، بایستی بستری شوند.



دکتر هروی، در پاسخ به اینکه مبتلایان این بیماری دوباره ویروس کووید 19 را می گیرند، تصریح کرد: تمام سوالات در خصوص این موضوع نیازمند زمان و تحقیق است و در آینده مشخص می شود ولی امیدواریم بهبودیافتگان، آنتی‌بادی داشته باشند و دیگه مبتلا نشوند.



متخصص عفونی دانشگاه، با اشاره به روش پلاسما درمانی یادآور شد: در این روش پلاسمای بهبود یافتگان را به بیماران بدحال تزریق می کنند.



عضو هیات علمی دانشگاه افزود: با این روش بسیاری از مبتلایان به خصوص بیماران حاد نجات پیدا می کنند.



 وی، از افراد بهبود یافته درخواست کرد در این راستا اقدام کنند تا جان یک بیمار بدحال رو نجات دهند.



دکتر هروی اظهار داشت: این باور که هرکس کرونا بگیرد جان خود را از دست می دهد غلط است و اکنون با روش های جدید بیماران سلامتی خود را به دست می آورند و بیمارانی که جان خود را از دست دادند یا به خاطر ترس دیر مراجعه کردند و یا دارای بیمار زمینه ای بوده اند.



عضو هیات علمی دانشگاه، در پایان به شیوع گسترده دیابت در منطقه کاشان اشاره کرد و گفت: بیماری دیابت یک بیماری خاموش است و حتی سالانه بیش از کرونا جان افراد را می گیرد و متاسفانه برخی از مردم کاشان به این موضوع توجه نمی کنند.




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 119606
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم