امروز : 30 تیر 1403
  • 1399/09/03 - 08:15
  • 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zogj

اصلی ترین دغدغه کاهش تولید بیمار است

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی گفت: اصلی ترین دغدغه در مقابله با شیوع با ویروس کووید 19، کاهش تولید بیمار است...




رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی گفت: اصلی ترین دغدغه در مقابله با شیوع با ویروس کووید 19، کاهش تولید بیمار است.



به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی در گفتگو با رادیو جوان روز یکشنبه مورخ 2/9/99، با اشاره به اینکه در اوج بیماری کرونا در منطقه هستیم، افزود: دغدغه مسئولین دانشگاه و بیمارستان تامین امکانات درمانی و مهار این بیماری می باشد.



وی، به بیمارستان بهشتی به عنوان بزرگ ترین بیمارستان منطقه و ریفرال کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: از اسفندماه گذشته تاکنون به صورت مداوم در این مرکز پذیرش و بستری داشته ایم. موج شیوع این بیماری در اردیبهشت ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم کنترل شد و تابستان حداقل ابتلا را داشتیم اما  متاسفانه از شهریورماه شاهد افزایش مجدد بستری ها هستیم.



دکتر شجاعی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر تمام بخش های بیمارستان به بیماران مبتلا به کووید 19 اختصاص داده شده و 90درصد بیماران بستری، مبتلا به این بیماری هستند.



رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی، در پایان شرایط کنونی را به زمان جنگ تحمیلی تشبیه کرد و یادآور شد: کادر درمان و خانواده هایشان به صورت دائم در معرض ابتلا هستند و شهروندان می بایست با رعایت پروتکل های بهداشتی و توقف چرخه انتقال از ورود خسارت به این عزیزان جلوگیری کنند.



 معاون مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی نیز در این گفتگو، با اشاره به وضع وخیم کاشان، گفت: درموج جدید با افزایش بستری و انتقال مواجه هستیم که به طور متوسط 400 بستری داریم.



 دکتر داوود خیرخواه افزود: شهروندان با مراجعه به موقع به مراکز درمانی از وخامت حال خود و پیشرفت بیماری جلوگیری کنند.



وی، با اشاره به ایثارگری مداوم کادر درمان، تصریح کرد: خستگی کادر درمان انکار ناپذیر است و به طور متوسط 60 نفر از پرسنل مدام درگیر این بیماری هستند.



شایان ذکر است: در پایان از چند تن از پزشکان و پرستاران نمونه این مرکز تقدیر به عمل آمد.





 




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 120122
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم