• 1398/03/05 - 12:34
  • /ZxTj

نشست هم اندیشی اعضای تشکل ها و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه

نشست هم اندیشی اعضاء و فعالان فرهنگی دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه، معاون و مدیران فرهنگی و دانشجویی در تاریخ چهارم خردادماه جاری در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد...

نشست هم اندیشی اعضاء و فعالان فرهنگی دانشجویی با حضور رئیس دانشگاه، معاون و مدیران فرهنگی و دانشجویی در تاریخ چهارم خردادماه جاری در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، اعضای کانون های فرهنگی، تشکل ها، شورای صنفی و انجمن های علمی و ورزشی دانشجویان مشکلات و دغدغه های خود را مطرح کردند.

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، در خصوص مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان به بیان توضیحات پرداخته و گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته اخیر در راستای ارتقاء آموزش و امور رفاهی از جمله راه اندازی ساختمان مهارت های بالینی، کلینیک دندان پزشکی و خوابگاه محتشم اشاره کرد.

وی اظهار داشت: این زیرساخت ها با همه محدودیت های بودجه ای انجام شده است و سپس بعضی از راهکارهای لازم را برای تقویت همکاری ها ارائه نمود.

دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این جلسه، گفت: با توجه به تدوین برنامه عملیاتی و استراتژیک معاونت و مشخص شدن اهداف کلان، کانون ها وتشکل ها براساس این اهداف کلان برنامه های پیشنهادی خود را اجرا کنند.

وی، با اشاره به استفاده بهینه از بودجه اختصاص یافته به هر کانون و تشکل اظهار داشت: علی رغم محدودیت های اقتصادی، بودجه هر کانون و تشکل به صورت مجزا برنامه ریزی و ابلاغ می گردد.

دکتر گیلاسی، از فعالان فرهنگی خواست تا در برنامه های خود از روش های نوین انتقال پیام برای دانشجویان استفاده کنند.

دکتر محمدحسین صالحی مدیر فرهنگی دانشگاه هم چنین در ادامه جلسه، گزارش مقایسه ایی از فعالیت های سال ۹۶ و ۹۷ مدیریت فرهنگی را ارائه داد.

نمایندگان کانون ها و تکل های دانشجویی فرهنگی نیز در ادامه جلسه، به بیان مشکلات و دیدگاه هایشان در زمینه های مختلف پرداختند.

این نمایندگان به موضوعاتی از قبیل تامین فضای فیزیکی، رفع کمبود امکانات ورزشی، افزایش فضای ورزشی، تاسیس کانون موسیقی در دانشگاه، اختصاص اعتبار مجزا برای کانون ها و انجمن ها، برگزاری منظم نشست ها به صورت فصلی، برگزاری جلسات شورای فرهنگی در پردیس دانشگاه، افزایش زیر ساخت های آموزشی و رفاهی دانشگاه با توجه به افزایش تعداد دانشجویان و ... پرداختند..