• 1401/05/23 - 12:22
  • /ZxVP

امکان افزایش مبلغ اعتبار حساب کاربری متقاضیان استخر بصورت غیر حضوری

امکان افزایش مبلغ اعتبار حساب کاربری توسط کاربران به‌صورت غیرحضوری در سامانه‌ی تحت وب اتوماسیون باشگاهی دانشگاه فعال و راه‌اندازی قابل بهره‌برداری شد..

کلیه افراد متقاضی استفاده استخر شامل(پرسنل، خانواده، دانشجویان و افراد آزاد که حساب کاربری آن‌ها در نرم‌افزار مذکور تعریف‌شده) می‌توانند از طریق ورود به سامانه از آدرس سامانه با اطلاعات کاربری بدون نیاز به حضور در تربیت‌بدنی نسبت به شارژ مبلغ حساب کاربری باشگاهی خود اقدام نماید.

*آدرس سامانه: sport.kaums.ac.ir

*اطلاعات مورد نیاز جهت ورود به سامانه پس‌از ثبت‌نام و درج اطلاعات متقاضی در نرم‌افزار:

نام کاربری: شماره دانشجویی برای دانشجویان و کد ملی کاربر یا متقاضی برای غیر دانشجویی

رمز ورود: کد ملی کاربر یا متقاضی

فایل راهنمای افزایش مبلغ اعتبار