• 1399/07/02 - 13:34
  • /Zxcj

معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان های سیدالشهداء، امام حسن و ثامن الائمه (ع) آران و بیدگل بازدید کرد

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز چهارشنبه مورخ 2/7/99 از بیمارستان های سیدالشهداء، امام حسنو ثامن الائمه (ع) آران و بیدگل بازدید کرد...

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز چهارشنبه مورخ 2/7/99 از بیمارستان های سیدالشهداء، امام حسنو ثامن الائمه (ع)  آران و بیدگل بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر قاسم جان بابایی در این بازدید، در جریان وضعیت ارائه خدمات مراکز درمانی به مردم این شهرستان در دوره شیوع ویروس کرونا قرار گرفت.

وی، ضمن عیادت از بیماران، با حضور در بخش های مختلف ومراقبت های ویژه، روند درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید 19را بررسی کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تبادل نظر پیرامون مشکلات و درخواست ها، در خصوص تجهیزات مورد نیاز قول مساعد و همکاری داد.

لازم به ذکر است: دکتر جان بابایی به منظور بازدید از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به ویژه بیمارستان های ریفرال کرونا و نشست با مسئولین دانشگاه به کاشان سفر کرده است.

• کد خبر : 119903